Stiri

Renault Kwid va intra in productie peste doi ani

De 19 mai 2014No Comments

Este posibil ca Renault sa pastreze numele conceptului Kwid, insa designul versiunii de serie va fi mult mai “cuminte”, iar lungimea va creste de la 3,6 m la aproape 4 m.

Cu aproximativ 12 cm mai scurt decat Captur, noul “mini” crossover confirma faptul ca Renault isi pune mari sperante in acest segment.

Nu este exclus ca noul model sa primeasca si o versiune de caroserie cu trei usi, pe langa cea “clasica” cu cinci, iar sub capota o sa vedem cel mai mic motor din gama Renault, preluat de la Twingo. Propulsorul TCe cu trei cilindri va furniza o putere maxima de 90 CP, in timp ce versiunea aspirata va dispune de 70 CP. Acestea vor fi singurele propulsoare disponibile in momentul lansarii, dar este posibil ca Renault sa introduca pe parcurs si o versiune diesel.

Ca si in cazul lui Captul, transmisia se va face doar pe rotile din fata, noul model urmand sa beneficieze de o grada la sol mai mare si scuturi de protectie pentru motor si suspensie.

Renault Kwid este programat sa intre in productia de serie in 2016 cu un pret de plecare mai mic cu 20-30% fata de cel al modelului Captur. 

{gallery}Renault Kwid Concept{/gallery}

Share

Leave a Reply

sixteen − nine =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373