Stiri

Renault lanseaza aplicatia MUM BUTTON

Renault lanseaza in perioada 1 – 4 iunie campania „MUM BUTTON”, care promoveaza un buton conectat, adaptabil oricarui bord de masina, ce trimite un mesaj automat cu o singura atingere. Proiectul vine in contextul in care parintii sunt ingrijorati pentru copii atunci cand stiu ca acestia conduc si simt nevoia sa se asigure ca au ajuns la destinatie in siguranta.

Probabil se intamplata oricui, la un moment dat, sa ia masina, sa promita ca trimite un mesaj cand ajunge la destinatie, insa sa uite sa faca acest lucru si sa primeasca un SMS, apoi doua si, in sfarsit, un apel de panica de la un parinte, pentru a se asigura ca totul este in regula. Aceasta era s-a incheiat datorita ideii numita in mod corespunzator „MUM BUTTON”.

Cum functioneaza campania si cum folosesti „MUM BUTTON”?

In perioada campaniei, Renault lanseaza un concurs pe pagina de Facebook Renault Romania, cu ajutorul mecanismului urmator: comentezi la postarea de concurs cu un print screen/captura de ecran cu cel mai amuzant mesaj primit de la mama, iar cele mai interesante vor fi premiate cu un kit „MUM BUTTON”.

Cei care vor plasa butonul pe bordul masinii trebuie sa urmeze o procedura foarte simpla. Cu ajutorul aplicatiei pentru smartphone, utilizatorul stabileste un mesaj inainte de calatorie. Acesta isi poate alege un mesaj mai simplu, de tipul „Am sosit in siguranta.” sau un mesaj mai lung ” Am ajuns cu bine la destinatie, traficul a fost lejer. Ne revedem curand!”. Apoi, se defineste numarul destinatarului. Tot ce trebuie sa faca utilizatorul este sa apese butonul cand ajunge la destinatie!

Pastrand linia strategica de comunicare a marcii, „MUM BUTTON” imbogateste experienta mobilitatii, o face mai inteligenta, mai relaxata si se integreaza usor in viata digitala a utilizatorilor.

Adaptabil la orice vehicul si foarte usor de folosit, acest buton ii informeaza pe cei dragi ca utilizatorul este in siguranta, cu un gest cat se poate de simplu. Parintii ingrijorati se pot linisti mai repede, iar tinerii vor avea o grija mai putin!

Cum poti descarca aplicatia?

Aplicatia „MUM BUTTON” este disponibila pentru telefoanele cu sisteme de operare Android si iOS, fiind accesibila pe app store-ul celor doua platforme pentru descarcare gratuita. Utilizarea aplicatiei este conditionata de sincronizarea cu butonul fizic „MUM BUTTON”. Tehnologia prin care butonul se conecteaza cu telefonul este Bluetooth Low Energy (BLE).

Share

Leave a Reply

two + sixteen =