Stiri

Renault pastreaza numele Gordini pentru cele mai performante modele

De 6 iunie 2013No Comments

Originile sportive ale numelui Gordini vor fi repuse in drepturi, Renault intentionand sa folosesca acest nume doar pentru acele modele care se apropie de specificatiile de circuit. Intr-un interviu pentru PistonHeads, COO-ul Renault Carlos Tavares a precizat ca a interzis folosirea numelui Gordini pentru orice altceva in afara de „versiunile extreme de circuit sau versiunile de raliu ale modelelor RS”.

Tavares intentioneaza sa transforme marca Gordini in una destinata exclusiv masinilor care se apropie foarte mult de specificatiile de circuit. Versiunile RS ale modelelor Twingo, Clio si Megane sunt luate in calcul pentru viitoarele modele Gordini. “Daca imbunatatesti sasiul, imbunatatesti motorul si franele, ai putea foarte bine sa construiesti un Gordini”, a adaugat Tavares.

Renault intentioneaza de asemenea sa readuca in prim plan si numele Williams, care a debutat pe prima generatie Clio si care ar putea reveni din 2014.

Share

Leave a Reply

13 + eighteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373