HighlightStiri

Renault restilizeaza monovolumul Espace

De 26 noiembrie 2019No Comments
;;;;;;;

La patru ani de la lansare, Espace primeste un facelift ce include modificari estetice minore, dar multe noutati in partea de dotari. La exterior, cea mai notabila aparitie sunt farurile LED Matrix Vision, care debuteaza pe un model Renault. Altfel,  au fost redesenate barele de protectie si difuzorul spate, respectiv au aparut noi aplicatii cromate.

Noutatile importante vin la interior, unde sistemul Renault Easy Connect este format acum dintr-un display vertical de 9,3 inci, care integreaza Renault Easy Link si sistemul audio Bose, respectiv instrumentarul de bord din spatele volanului, sub forma unui ecran de 10,2 inci, oferit la echiparile de top, impreuna cu navigatia 3D si head-up display.

Au aparut noi locuri de depozitare in habitaclu, incarcare wireless pentru telefon, modificari ale anumitor comenzi, deschidere hayon „maini libere” prin baleierea piciorului sub bara, respectiv sistem One-Touch pentru plierea scaunelor. In versiunea cu cinci locuri portbagajul are un volum de 785 litri, iar cand si randul al treilea de scaune este functional, valoarea scade la 247 litri.

Prin introducerea sistemului Highway & Traffic Jam Compilation, activ intre 0 si 160 km/h, Renault Espace facelift se apropie de nivelul 2 de autonomie. Suspensia foloseste amortizoare adaptive, integrate in sistemul Multi-Sense, ce propune patru moduri: Eco, Comfort, Sport si MySense, iar sistemul 4Control cu ambele punti directoare este de asemenea prezent. In ceea ce priveste propulsoarele, Espace poate fi comandat cu motorul pe benzina 1.8 TCe de 225 CP, respectiv cu dieselul 2.0 Blue dCi in doua versiuni de putere, de 160 CP si 200 CP. Toate motoarele sunt oferite exclusiv cu transmisia cu doua ambreiaje EDC.

Share

Leave a Reply

six − four =