Stiri

Renault Romania angajeaza ingineri

De 27 martie 2015No Comments

De 8 ani, Renault România vine cu stand, specialişti în recrutare şi meserii, la târgul Angajatori de Top,  în Bucureşti.

La prima ediţie a târgului din 2015 (27- 28 martie), Renault România este prezentă cu posturi adresate inginerilor auto, specializaţi în diverse domenii, dar şi cu două burse de studiu, în Franţa, pentru masteranzii în anul I de studii. „Anul acesta, în procesul de recrutare punem accentul pe profilul inginerie. Căutam persoane cu experienţă relevantă în inginerie mecanică, inginerie electrică, electronică, automatică, autovehicule rutiere, tehnologia construcţiilor de maşini. De asemenea suntem interesaţi de persoane cu experienţă în domeniile financiar (control de gestiune) şi resurse umane (compensaţii şi beneficii) pentru activităţile pe care Renault le are în România”,  a precizat Dana Oprişan.

Candidaţii care doresc să aplice pentru unul dintre cele 31 de tipuri de posturi oferite de Renault România trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe:

  • experienţă de minim doi ani în domeniul auto sau conex
  • experienţă de management de proiect
  • cunoştinte despre tehnica automobilului
  • cunoştinte tehnice şi economice despre procesele logistice şi de transport
  • cunoştinţe de limbi străine (engleză, franceză şi germană)
  • cunoştinte operare MS Office 
  • cunoştinţe utilizare program de proiectare Catia V5
  • aptitudini de negociere şi orientare către client

Aceştia trebuie să dea dovadă de capacitate de lucru în echipă şi în transvers, capacitate de comunicare şi să fie disponibili pentru a lucra în Bucureşti, Piteşti sau Mioveni.

Start înscrieri pentru 2 burse de studii la master 

Renault România, în parteneriat cu Agence Universitaire Francophone şi Ambasada Franţei la Bucureşti, oferă două burse de studii la universităţi din Franţa, adresate masteranzilor în anul I, cu profil studii tehnice. Cursurile pentru master, anul II, vor începe în luna septembrie 2015, iar anul universitar cuprinde un semestru teoretic, dedicat  studiilor, şi unul practic, dedicat stagiului. După finalizarea studiilor în Franţa, cei doi bursieri vor fi evaluaţi de Renault România în perspectiva angajării acestora în activitatea de producţie, pe platforma industrială de la Mioveni.

Share

Leave a Reply

5 × five =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373