Motorsport

Renault Sport Formula 1 Team prezinta monopostul pentru sezonul 2018

De 21 februarie 2018No Comments

Renault R.S.18 este al treilea sasiu al Renault Sport Formula One Team de la revenirea in Formula 1 cu echipa oficiala.

Monopostul este rezultatul unui progres amplu si al rafinarii unor solutii dezvoltate in timpul sezonului 2017. Acesta include un concept de suspensie imbunatatit si sustinere aerodinamica mai buna. In mod evident, modelul R.S.18 prezinta, de asemenea, noua protectie obligatorie pentru cockpit, denumita „halo” si un motor reprofilat pentru a raspunde reglementarilor tehnice din 2018.

Motorul Renault R.E.18, cu un turbocompresor V6 de 1.6 litri, va da putere monopsonului R.S.18. Acesta din urma si-a finalizat cu succes programul de cercetare la centrul de test Viry-Chatillon pentru a maximiza performanta si a imbunatati fiabilitatea celor trei motoare cu ardere interna (ICE), a celor doua MGU-K si a celor doua baterii, permise de reglementarile din sezonul 2018.  .

Renault R.S.18 va fi pilotat de Nico Hülkenberg si Carlos Sainz. Ambii piloti sunt dornici sa il descopere in timpul primelor teste organizate la Barcelona, ​​intre 26 februarie si 1 martie.

Sezonul 2018 va incepe pe 25 martie in Australia la Melbourne. Inainte de primul Grand Prix, echipele vor efectua doua sesiuni de teste de patru zile pe circuitul Barcelona-Catalunya (Spania).

Share

Leave a Reply

3 × 3 =