Stiri

Renault testeaza prototipurile Austral hybrid inclusiv pe soselele din Romania

De 8 ianuarie 2022ianuarie 11th, 2022No Comments

Noul SUV Austral, inlocuitorul lui Kadjar, va oferi exclusiv o gama de motorizari electrizate. Oferta va contine ultima generatie de motoare E-TECH (1.6 benzina si doua motoare electrice), un 1.3 TCe mild hybrid la 12 V si un 1.2 TCe mild hybrid la 48 V, tehnologie folosita in premiera de un model Renault. Austral rezolva in acest fel minusurile pe care le avea Kadjar in fata concurentilor directi, precum Peugeot 3008, Hyundai Tucson sau VW Tiguan. Noul model, care va fi lansat in a doua jumatate a acestui an, este construit pe proaspata platforma CMF-CD3, folosita si de ultima generatie Nissan Qashqai, ceea ce inseamna oferirea celor mai noi tehnologii de asistenta a condusului de care dispune in prezent Grupul.

Noile fotografii, puse la dispozitie de Renault, infatiseaza prototipul Austral pe drumuri publice. De altfel, aproximativ 100 de astfel de prototipuri vor  fi testate 2 milione de kilometri, in regiuni din Romania, Franta, Spania si Germania. Noua sute de piloti de teste vor acoperi 600.000 km pe drumuri publice, in contitii reale de trafic, restul de 1,4 milioane km fiind rulati pe pista.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373