Stiri

Renault Twin’Run, prezentare oficiala

Conceptul prezentat de Renault cu putin inaintea Marelui Premiu al statului Monaco ne prezinta, deghizat in masina de curse, noul Twingo.
Renault Twin’Run este strans inrudit cu conceptul Twin’Z care evidentieaza calitatile urbane ale noului model de oras al constructorului francez.

Spre deosebire de acesta, Twin’Run scoate in evidenta dinamica noului Twingo si ne duce cu gandul la modele celebre ca R5 Turbo sau Clio V6.
O dovada a seriozitatii cu care Renault abordeaza partea sportiva a noului model este motorul V6 plasat central care poate furniza 316 CP la 6.800 rpm. Montat longitudinal, acesta este cuplat la o cutie de viteze secventiala cu sase trepte, tractiunea realizandu-se pe rotile din spate.

Cu o masa totala de numai 950 kg si o repartitie a maselor in proportie de 43/57, Renault Twin’Run poate atinge 100 km/h dupa doar 4,5 secunde. Urmatorul model de oras de la Renault a fost dezvoltat in colaborare cu Mercedes-Benz, care va construi viitoarea generatie Smart Fortwo si Forfour pe aceeasi platforma.

 

Share

Leave a Reply

one + nineteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373