Stiri

Renault vrea ca iminentul Alpine sa concureze cu Audi TT si Porsche Boxster

Intoarcerea brandului Alpine in showroom-urile europene este foarte aproape. Conceptul Alpine A110 este cel mai bun exemplu in acest sens.

Un parteneriat Renault-Caterham presupunea revenirea Alpine pe piata auto inca de la finele acestui an, insa colaborarea aceasta a cazut, dar dezvoltarea conceptului Alpine a fost continuata de Renault si e posibil ca in luna iunie, cu ocazia cursei de 24H de la Le Mans, sa apara mult-asteptatul vehicul.

Din acest concept se va naste si o versiune de productie despre care se speculeaza ca dezvolta circa 250 de cai putere iar modelul Alpine va costa circa 30-35 mii de euro.

Scopul celor de la Renault este sa transforme Alpine intr-un rival pentru Audi TT si Porsche Boxster si chiar daca va utiliza brandul propriu, e putin probabil ca publicul il va identifica ca atare. Pentru a-i oferi o sansa cat mai mare, francezii au de gand sa foloseasca pentru Alpine tehnologii RenaultSport, Nissan si Daimler. 

Share

Leave a Reply

one × two =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373