HighlightStiri

Renault ZOE este disponibil cu noul motor R110

Renault lanseaza un nou motor electric, R110, care va echipa versiunea 2018 a modelului ZOE. Prezentat la Salonul Auto de la Geneva, motorul R110 este disponibil pe nivelul de echipare INTENS la pretul de 35 150 € (TVA inclus). Noua versiune promite o autonomie reala de 300 km, precum si performante imbunatatite.

Motorizarea de 80 kW, R110, dezvolta 12 kW suplimentari si pastreaza aceeasi masa a predecesorul sau, R90. Cu ajutorul acesteia clientul se bucura de o capacitate mai mare de accelerare pe sosea si pe autostrada, cu un castig de aproape 2 secunde la 80-120 km / h. Imbunatatirea semnificativa a reprizelor confera un plus de confort la viteze mai mari. Ca evolutie a motorului R90, R110 pastreaza performanta excelenta in ceea ce priveste eficienta energetica si dinamismul la viteza redusa, prin livrarea unui cuplu maxim de 225 Nm.

R110 confirma expertiza Renault in segmentul vehiculelor electrice

Renault isi reafirma strategia ce sustine dezvoltarea motoarelor electrice, confirmand totodata expertiza in domeniu. R110 este un motor 100% Renault, fabricat si proiectat in Franta de catre inginerii din Technocentre (Yvelines) si cei de la fabrica din Cléon (Seine Maritime). Acest motor electric va avea cinci versiuni (44 kW, 57 kW, 60 kW, 68 kW si 80 kW) si va fi disponibil pe urmatoarele modele: Kangoo Z.E., Master Z.E. si ZOE pentru Renault si Smart Electric Drive pentru Daimler.

R110, primul motor electric Renault omologat conform protocolului WLTP

R110, este primul motor electric Renault omologat conform protocolului WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure – protocolul care inlocuieste sistemul de omologare NEDC).  Conform rezultatelor obtinute, ZOE anunta o autonomie reala de 300 km in utilizarea urbana si extra-urbana.

Share

Leave a Reply

eighteen + 20 =