Stiri

Restrictii de circulatie in Paris pentru masinile cu numere de inmatriculare impare

De 17 martie 2014No Comments

Conditiile meteorologice din ultimele cinci zile au favorizat cresterea poluarii peste limitele de siguranta, asadar oficialitatile pariziene au luat masuri drastice de reducere a emisiilor de noxe.

Astazi pe stazile din capitala Frantei pot fi vazute doar masinile cu numere de inmatriculare impare, circulatia celorlalte vehicule fiind temporar interzisa de catre autoritatile locale.

Restricitia se aplica atat masinilor cat si motocicletelor, excceptie facand cele cu propulsie electrica sau hibrida.

In cazul in care nivelul poluarii nu scade pana dimineata, restrictia se va aplica si maine, insa doar pentru masinile cu  numere de inmatriculare pare.

Masura este drastica si afecteaza atat persoanele care vor sa mearga la servici, cat si firmele de distributie sau de curierat. Parisul nu este la prima actiune de acest fel, masuri similare fiind aplicate si in 1997.

Pentru a veni in sprijinul persoanelor care trebuie sa ajunga la servici, transportul public de persoane este gratuit in aceasta perioada, deasemenea vehiculele care nu se pot deplasa nu trebuie sa plateasca taxa de parcare

Share

Leave a Reply

2 + nineteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373