Blog

RetarDDD

De 27 iunie 2011No Comments

Intr-o tara in care videocratia reprezinta principala forma de guvernare, iar conceptul de „lumea nu vrea calitate, vrea shaorma cu de toate”, devine definitoriu pentru un procent foarte mare de populatie, exemplele condamnabile nu inceteaza sa apara.

Un nou exemplu, vine de la stimabilul DDD, de apreciat pentru hrana mentala de 2 lei pe care o ofera celor cu unul sau doi neuroni. In realitate este de condamnat cand apare cu astfel de mesaje pe post. Impreuna cu alti „formatori de opinie”cu o gura de marime invers proportionala cu IQ-ul, nu intelegea noaptea trecuta pe la 3, de ce populatia isi pune anvelope de iarna. Ba chiar un invitat spunea ca el nu simte nevoia de anvelope de iarna nici macar atunci cand e zapada mare, ca totul tine de cum stii sa manevrezi masina.

Si retarzii nu se opreau aici, continuau in demersul lor impotriva anvelopelor de iarna foarte hotarati. De altfel, o definitie geniala a prostului il contura drept ‘ cel care persevereaza in a-si face rau ‘, iar oamenii erau chiar foarte hotarati. Nu se pot accepta asemenea aberatii pe posturile pentru … Dupa ce ca se fac eforturi enorme pentru a-i convinge sa isi cumpere anvelopele de iarna, pentru ca realmente se simte o diferenta clara intre iarna si vara sub 7 grade Celsius si nu mai insistam pe asta, acum vin exemplarele de pe ‘0 barat TV’ si induc acest mesaj.

Frustratii din emisiune chiar urlau ca nu inteleg de ce ne trebuie anvelope de iarna? De unde hotia asta? Ce au dusmanii omenirii cu noi de ne obliga sa facem asta? Mai aveau putin si se coalizau toti – ‘ Oameni buni haideti sa iesim in strada toti sa ne inarmam, de undeva din alta galaxie se fac presiuni enorme pe rasa umana, vor sa ne distruga, vor sa ne oblige sa ne punem cauciucuri de iarna! Nu-i lasati sa ne ia demnitatea’.

Cat despre mesajul postat jos pe banda galbena ‘ Urmeaza adevarul despre masina lui RetarDDD gasita in apa ‘, ii urez daca mai continua cu astfel de mesaje de dezinformare ‘ Adevarul despre masina lui RetarDDD facuta praf – lipsa gumelor de iarna ‘.

Share

Leave a Reply

seven + 8 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373