Stiri

Ricardo Kaká a primit un Hyundai Santa Fe

De 9 mai 2014No Comments

Hyundai, partener oficial FIFA, a pus o unitate Santa Fe la dispozitia lui Ricardo Kaká, ambasadorul de imagine pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, 2014. Castigatorul premiilor “Jucatorul anului FIFA” si “Balonul de aur” din 2007 va detine un rol important in relatia pe care Hyundai o are cu fanii fotbalului din intrega lume.

“Sunt incantat ca voi conduce Hyundai Santa Fe. Pentru mine este o adevarata placere sa fiu parte din campania initiata de catre Hyundai, cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal si sa impart pasiunea si entuziasmul pentru fotbal cu iubitorii acestui sport”, a declarat Kaká in timpul ceremoniei de predare, care a avut loc in Milano, Italia, unde mijlocasul echipei A.C. Milan locuieste impreuna cu familia sa.

Unitatea a fost predata de catre James Oh, Presedinte si CEO al Hyundai Motor Italia. “Angajamentul nostru fata de fotbal are rolul de a uni fanii din intreaga lume, aducandu-i mai aproape de acest sport. Prin intermediul lui Kaká, in calitate de ambasador al marcii, dorim sa impartasim pasiunea si emotia campionatului in fiecare parte a lumii, a declarat oficialul Hyundai. 

Kaká a fost desemnat, in luna martie, ambasadorul marcii Hyundai pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2014, impreuna cu spaniolul Iker Casillas si brazilianul Oscar Emboaba. Cei trei au un rol foarte important in crearea legaturii dintre Hyundai si fanii fotbalului. O serie de activitati de marketing si evenimente specifice vor fi desfasurate in colaborare cu celebrii jucatori. In aceasta perioada, Hyundai Auto Romania desfasoara, pe plan local, o campanie de marketing “Hyundai Go! Brasil”, oferind clientilor posibilitatea de a castiga o vacanta pentru doua persoane in Brazilia.

Parteneriatul Hyundai – FIFA a demarat in 1999 si se va desfasura pana in anul 2022. Hyundai a incurajat principalele evenimente sportive, precum Campionatul Mondial de Fotbal FIFA din Coreea – Japonia (2002), Germania (2006) si Africa de Sud (2010), cat si alte competitii precum Cupa Confederatiilor FIFA.

Share

Leave a Reply

20 + 15 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373