Stiri

Rimac C_Two, senzatia Salonului Auto de la Geneva

De 9 martie 2018No Comments

Croatia a intrat pe piata auto pasind direct pe covorul rosu. Asta pentru ca producatorul local Rimac a insistat cu productia limitata de supercaruri avangardiste.

Al doilea sau model, prezentat la Salonul Auto de la Geneva, a furat show-ul prin ceea ce si-a propus. Dincolo de designul agresiv specific supercarurilor, Rimac C_Two propune un pachet tehnic de invidiat. Fara sa-si faca probleme de fiabilitate sau costuri, C_Two tinteste sus prin cei 1914 cai putere, sprintul de 1,85 secunde pe prima suta, 410 km/h si 600 km autonomie.

Numele Rimac este legat de accidentul teribil pe care Richard Hammond, prezentator The Grand Tour, l-a avut in vara anului trecut cu un prototip al micului producator croat. Drept urmare, noul supercar electric aduce cateva modificari de design dedicate lui Hammond, cum ar fi un extinctor de foc.

Hammond a raspuns in stilul sau comic la aceasta gaselnita a producatoului croat: „Sunt incantat, mereu mi-am dorit sa influentez designul unei masini. Si iata ca acum am reusit”.

Share

Leave a Reply

thirteen + twelve =