Stiri

Rinspeed pregateste un nou concept original pentru salonul de la Geneva

De 12 decembrie 2013No Comments

Traditia Rinspeed de a prezenta o idee originala la fiecare editie a salonului auto de la Geneva se va pastra si anul viitor, unde vomn avea placerea sa admiram un concept autonom pregatit sa ofere pasagerilor activitati noi pentru un automobil.

Rinspeed incearca sa redefineasca ideea de confort pentru automobilele autonome, a caror dezvoltare este lasata in seama producatorilor, constructorul elvetian axandu-se pe confortul pasagerilor. Boss-ul Rinspeed, Frank M. Rinderknecht, ne explica: “Pana acum aproape nimeni nu a luat in seama si pounctul de vedere al soferului. In fond, deplasarea cu o masina autonoma inseamna ca nu va mai finevoie sa fiu atent la drum si imi voi putea petrece timpul intr-un mod mult mai placut.”

Felul in care ar trebui sa arate aceste masini ne este prezentat de Rinspeed sub forma conceptului “XchangE”, insa detaliile complete le vom afla abia anul viitor in martie cand va fi prezentat oficial in cadrul salonului auto de la Geneva.

Confortul oferit de conceptul  XchangE pasagerilor sai este similar cu cel oferit de avioanele de pasageri la clasa “Business” si le permite acestora sa lucreze sau sa se relaxeze in timpul mersului. Scaunele din fata se pot transforma in pat, sau pot fi rotite la 1800. Pentru a se aigura ca volanul nu incomodeaza in  ici un fel, Rinspeed a facut ca acesta sa poata culisa in dreptul consolei centrale.

Share

Leave a Reply

15 + sixteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373