Special

Rolls-Royce-ul ultimului Tar al Rusiei, scos la licitatie pentru 5,5 mil. euro

De 9 iulie 2013No Comments

Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, asasinat impreuna cu intreaga familie de catre bolsevici, a primit, cu un an inainte de moartea sa, un Rolls-Royce Ghost  produs in 1914 in Marea Britanie.

Intr-un mod miraculos, avand in vedere jaful care a avut loc asupra proprietatilor Romanovilor, masina vopsita in violet, cunoscuta culoare regala, a supravietuit istoriei si este disponibila acum la vanzare. Exemplarul clasic este unul superb si are o valoare in plus prin faptul ca a fost limuzina ultimului Tar al Rusiei.

Din aceste motive, pretul cerut pentru masina ajunge sa fie unul extrem de mare: 5,5 milioane de euro. Dupa ce a servit pentru scurt timp familiei regale, masina a avut o soarta interesanta. A fost utilizata intr-un cazino din Las Vegas iar cand prorietarul ei a decedat a fost cumparata de catre un colectionar german care a tinut-o la pastrare intr-un bunker nuclear, amplasat sub casa sa.

Acum, colectionarul doreste sa-si valorifice obiectul de lux si cum miliardarii rusi sunt mai multi, mai influenti si mai dornici de afirmare ca oricand, sansele sa primeasca suma record sunt foarte mari. [widgetkit id=21]

Share

Leave a Reply

nineteen − 1 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373