Special

Rolls-Royce a creat un ou Fabergé pentru Spirit of Ecstasy cum nu s-a mai vazut din vremea Romanovilor

De 24 octombrie 2018No Comments

In cultura rusa Ouale Fabergé, bijuterii realizate din metale si pietre pretioase, la baza carora se afla traditia pascala, reprezinta cel mai pretios brand al pietei de lux.

Cu o traditie de peste 100 de ani,  Fabergé a devenit legednar odata cu cele 50 de astfel de obiecte realizate special pentru Romanovi inainte de 1917. Rolls-Royce considera ca oauale Fabergé  reprezinta cel mai inalt nivel al mestesugului de bijutier si a facut echipa cu Fabergé pentru un client special al marcii.

Daca numele clientului ramane ascuns, Rolls-Royce  a dezvaluit ca oul Spirit of Ecstasy a fost realizat de designerii marcii britanice, Stefan Monro si Alex Innes. Este al doilea ou Fabergé din Clasa Imperiala realizat din 1917 pana astazi si are pe langa aur roz, aur alb si o serie de diamante albe de 10 carate.

Oul joaca rolul unui cocon in jurul legendarei embleme Spirit of Ecstasy si se deschide dupa principiul unor petale realizate din aur roz. Emblema Rolls-Royce a fost sculptata manual dintr-un critstal foarte valoros.

Share

Leave a Reply

twenty + 8 =