Stiri

Rolls Royce a pregatit un Ghost mai performant

De 6 ianuarie 2014No Comments

Cel mai mic model Rolls Royce este disponibil de acum si intr-o varianta mai performanta destinata pietei germane care aduce, pe langa imbunatatirea demarajului si a reprizelor, si un interior personalizat.

Pentru seria V-Spec, motorul V12 bi-turbo de 6,6 litri dispune de o putere marita cu 30 CP, totalul acestora ajungand acum la 601 CP. Comform declaratiilor constructorului, demarajul pana la 100 km/h se realizeaza in mai putin de 4,7 secunde, iar caroseria poarta cateva insemne discrete care scot in evidenta aceasta serie.

Vopseaua “Sapphire Black” este singura disponibila pentru Ghost V-Spec, iar jantele de 21” sunt preluate de la Wraith. Mai vizibile sunt modificarile din habitaclu, unde pragurile inscriptionate “V-Spec” atrag atentia asupra faptului ca este vorba de o editie speciala inca de la deschiderea portierei.Toate modelele ghost V-Spec vin chipate cu plafon panoramic si scaune fata cu masaj, insertii “Piano Black” pentru plansa de bord si fetele usilor, precum si cu un ceas cu design schimbat.

Rolls-Royce Ghost V-Spec are un pret de plecare de 330.820 de euro si este disponibil doar in Germania, insa in functie de succesul pe care il va avea este posibil sa-l vedem ulterior si pe alte piete.

Share

Leave a Reply

2 × 1 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373