Stiri

Rolls-Royce Boat Tail – al doilea exemplar din saga Coachbuild

De 20 mai 2022mai 23rd, 2022No Comments
; ; ; ; ; ; ;

Divizia Coachbuild a prezentat al doilea model bespoke, realizat pe baza lui Phantom coupe 2+2. Masina a fost expusa in avanpremiera in cadrul unui eveniment pe malul lacului Como, cu o zi inainte de prezentarea in cadrului Concursului de Eleganta Villa d’Este

Masina a fost creata de un client drept omagiu pentru tatal sau si traditia familiei sale in industria de perle. Fiind un cosmopolit om de afaceri, detine o colectie considerabila de masini clasice si moderne, reunite intr-un muzeu privat. 

La intalnirea bcu echipa de designeri Rolls-Royce Coachbuild, clinetul a adus patru perle din colectia sa privata, pentru a le arata culoarea unica pe care vrea sa o aiba masina sa la exterior. De altfel, a rezultat una dintre cele mai compexe finisaje bespoke create vreodata de Rolls-Royce. 

Pentru ca este un model al diviziei Coachbuild, influenta lumii marine si a iachturilor este pusa in valoare in partea posterioara a masinii, unde se foloseste un furnir de nuc regal, incrustat cu dungi placate cu aur roz, cu un finisaj satinat, pentru a asigura un aspect sofisticat.

Nucul Regal a fost selectat special de client pentru proprietatile sale care se imbunatatesc si mai mult pe masura maturizarii. Boat Tail este construit in intregime manual, cu panourile caroseriei realizate din foi mari, individuale, de aluminiu, pentru a crea conturul distinctiv inspirat de iahturile de curse de la inceputul secolului al XX-lea. 

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373