Stiri

Rolls Royce este pe cale sa dea unda verde primului SUV

De 17 septembrie 2013No Comments

Nu cu mult timp in urma, constructorul britanic ne spunea ca planurile de viitor ar putea include si un SUV, insa tonul a fost atat de vag incat nimeni nu i-a crezut pe cuvant.

Acum insa, Rolls Royce a revenit asupra deciziei de a construi un astfel de automobil si este pe cale sa aprobe inceperea dezvoltarii primului SUV Rolls Royce.

Dupa ce primul pas va fi facut, va mai trece destul timp pana cand ne vom putea face o idee despre felul in care Rolls Royce si-a imaginat ceea ce probabil va fi cel mai scump SUV de pe planeta.

Concurenta, selectata dupa pret si exclusivitate, va avea cu siguranta un model SUV in gama pana atunci. Bentley a anuntat ca primul sau automobil de acest tip va fi prezentat in versiunea de serie in 2016, urmand ca un an mai tarziu sa vedem si primul SUV Lamborghini, Urus. Si asta ca sa nu mai pomenim de faptul ca si Aston Martin si Maserati lucreaza la un model pentru acest segment. Avand in vedere ca acum cel mai ieftin Rolls Royce porneste de la 250.000 de euro, in momentul lansarii, primul SUV al constructorului britanic va ocupa probabil fara drept de apel primul loc in topul celor mai scumpe SUV-uri.

Share

Leave a Reply

two × five =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373