Stiri

Rolls-Royce Ghost, editie limitata Art Deco cu ampatament largit

De 8 aprilie 2013No Comments

Rolls-Royce isi onoreaza clientii sofisticati din Hong Kong printr-o versiune cu ampatament largit a editiei limitate Ghost Art Deco. Rolls-Royce a introdus pe piata din Hong Kong o versiune cu ampatament extins a editiei speciale Ghost Art Deco.

Unul dintre cele 35 de exemplare care va face parte din aceasta colectie, Ghost EWB, are o nuanta de caroserie exclusivista, accesorii unice si emblema Spirit of Ecstasy iluminata.

Interiorul se remarca prin contrastul ideal creat intre negru si alb si este inscriptionat, la loc de cinste, cu denumirea editiei – Art Deco.

Samuel Sun, directorul Rolls-Royce Hong Kong, a declarat: „Doar marca noastra furnizeaza o productie manuala si un program de personalizare care face masina unica, la fel ca amprentele proprietarilor. Succesul unor masini precum  Year of the Dragon Collection arata ca clientii nostri din Hong Kong sunt cunoscatori si apreciaza editiile limitate Rolls-Royce”.  

Robert Gherghe

robert@voom.ro

Share

Leave a Reply

19 + four =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373