Stiri

Rolls-Royce Ghost inspirat din arta islamica

De 5 martie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ;

Rolls-Royce si programul sau de bespoke pentru fiecare exemplar care paraseste linia de asamblare duce la nasterea unor automobile cu teme de inspiratie din ce in ce mai variate, de la iahturi si avioane pana la muzica si moda.

Cum piata din Orientul Mijlociu este cruciala pentru marca britanica de lux, numeroase influente pentru personalizarea modelelor Rolls-Royce sunt gasite in peisajul cultural al lumii arabe. Ultima creatie de acest gen, iesita de pe mana departamentului Bespoke din Goodwood si dedicata pietii din Abu Dhabi, are ca tema centrala arta islamica.

Modelul Ghost cu ampatament largit are doua nuante de caroserie la exterior, Silver Sand si Arctic White separate de rame cromate si jante in 5 spite de 21 inch.

Doua nuante– Seashell si Smoke Grey – domina interiorul pus in evidenta de o sumedenie de gravuri si insertii cu motive din arhitectura islamica. Rolls-Royce Ghost este propulsat de un motor V12 de 6.6 litri twin-turbo capabil sa dezvolte 562 cai putere transmisi catre puntea spate prin intermediul unei cutii automate cu 8 rapoarte.

Exemplarul este un unicat creat special pentru showroom-ul marcii Rolls-Royce din Abu Dhabi.

Share

Leave a Reply

sixteen − 8 =