Stiri

Rolls-Royce isi va extinde gama doar cu modele coachbuild

De 31 iulie 2017No Comments

Rolls-Royce a prezentat saptamana trecuta cea de a 8-a generatie a modelului Phantom, numita de marca britanica cea mai luxoasa masina a lumii. Nava amiral a celor de la Rolls-Royce este construita pe o platforma noua, care va fi utilizata si pentru alte modele, primul dintre acestea urmand sa fie SUV-ul Cullian, primul SUV Rolls.

Insa, noi rapoarte indica ca “Architecture of Luxury”, asa cum a fost numita platforma, ofera posibilitatea, prin caracterul ei modular, sa stea si la baza altor modele. Anul trecut, Rolls-Royce a vandut 4 000 de masini, iar cifra va creste cu cel putin 1 000 de unitati dupa aparitia lui Cullian in peisaj. Cu toate acestea, pentru cel mai luxos productor al lumii nu e loc de mai mult. Rolls-Royce nu doreste sa sacrifice din exclusivitate pentru noi modele, cel putin nu pentru modele pozitionate sub Ghost. In plus, nici nu exista o presiune pentru a creste la nivel de volume.

„Volumele nu au niciun sens. Clientii nostri nu vor sa vada alte masini Rolls-Royce pe strada”, spune Torsten Müller-Ötvös, CEO-ul marcii.

In mod clar, nu exista loc pentru alte modele noi, insa platforma Architecture of Luxury poate servi pentru noi modele coachbuild care ar putea atrage clienti noi in randurile celor care detin un Rolls.

Share

Leave a Reply

2 × 2 =