Stiri

Rolls Royce pregateste o editie limitata pentru Phantom Drophead Coupé

De 4 februarie 2014No Comments

Noul model, care ne este prezentat deocamdata doar sub forma de schita, este un omagiu adus ambarcatiunii Bluebird K3 care in 1937 reusea sa atinga o viteza de 207 km/h, propulsata fiind de motoare Rolls Royce.

Recordul a fost obtinut de Sir Malcom Campbell pe lacul Maggiore si a marcat sfasitul unei lupte de cinci ani de recuperare a trofeuleui pentru cea mai rapida ambarcatiune, aflat in posesia Statelor Unite.

Editia speciala va primi numele Waterspeed Collection si va primi culoarea “Maggiore Blue”, ce a fost creata special pentru acesta ocazie.

Deocamdata nu se cunosc multe detalii, insa noul model va fi produs in doar 35 de exemplare ce vor prezenta performantele departamentului de modele personalizate al constructorului britanic.

Torsten Müller, CEO Rolls Royce, a declarat ca “Acesta editie limitata, precum si cele ce vor urma in 2014, servesc drept vitrina pentru programul de personalizare pus la dispozitia clientilor de Rolls Royce. Eu personal astept cu interes lansarea acestor masini remarcabile in perioada ce va urma.”

Mai multe detalii vor fi prezentate in lunile urmatoare, lansarea oficiala a modelului Phantom Drophead Coupé Waterspeed urmand sa aibe loc in toamna la salonul auto de la Paris.

Share

Leave a Reply

seven + six =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373