Stiri

Rolls-Royce prezinta Adamas Collection pentru modelele Wraith si Dawn

De 25 aprilie 2018No Comments
; ; ; ; ; ;

Rolls-Royce revine cu o noua colectie speciala in gama denumita Adamas si dedicata modelelor Wraith si Dawn. Adamas Collection face apel la un tratament si mai intunecat decat editia Black Badge, oferind o nuanta dubla de caroserie disponibile in partea superioara fie cu Aphrodite Red fie cu Morpheus Blue, iar in partea inferioara nuanta de negru.

Grila cu bare vopsite in negru este pusa in valoare de celebrul ornament Spirit of Ecstasy fabricat pentru prima data din fibra de carbon fabricata in industria aerospatiala. Amplasata pe capota pe o baza din titam, statueta Rolls a necesitat in fiecare caz 68 ore de munca.

La interior, Adamas Collection ofera optiunea de a alege intre temele Mandarin Orange sau Cobalt Blue. Ceasul de pe plansa de bord ofera un efect perlat unic si vine cu un cadran din carbon negru si un ornament in care au fost folosite 88 de diamante negre fabricate in laborator.

„Adamas este o colectie care imbina competenta extraordinara a diviziei Bespoke din Goodwood cu spiritul rebel al Black Badge”, spune Torsten Müller-Ötvös, CEO-ul Rolls-Royce.  Marca britanica va produce 40 de exemplare Wraith si 30 de exemplare Dawn in cadrul noii colectii Adamas.

Share

Leave a Reply

nineteen + four =