Stiri

Rolls-Royce va construi un model electric

De 5 ianuarie 2018No Comments

Acest status quo urmeaza sa se schimbe odata ce Peter Schwarzenbauer, membru al consiliului de administratie al Grupului BMW, proprietarul Rolls-Royce, spune ca nu exista nicio indoiala ca va exista un model Rolls electric.

Acelasi om dezvaluie ca un numar semnificativ de client ai companiei au intrebat de un Rolls-Royce EV odata cu prezentarea noului Phantom. Daca nu mai exista nicio indoiala ca industria merge in directia masinilor electrice, chiar si pentru Rolls-Royce, senaste intrebarea cand ar fi posibil un astfel de model.

Deocamdata, cel mai bun raspuns ar fi ca nu prea curand, avand in vedere ca Rolls-Royce are nevoie de o noua platforma pentru un model electric.

Schwarzenbauer a mai spus ca marca britanica a chestionat clientii cu privire la un eventual model electric iar majoritatea a punctat ca un Rolls-Royce EV ar trebui sa aiba o autonomie de cel putin 500-600 km. Acelasi official german a punctat ca in ceea ce priveste lansarea unui Rolls-Royce suta la suta autonom, clientii vor mai avea de asteptat circa 10-15 ani.

Share

Leave a Reply

six + twelve =