Stiri

Romania se integreaza in platforma internationala BMW Motorrad Rent a Ride

De 18 mai 2021No Comments

Romania devine prima tara din regiune care lanseaza un centru partener al serviciului BMW Motorrad Rent a Ride. Este vorba despre un portal web, compatibil si cu browserul de telefon mobil, care permite rezervarea de servicii de inchiriere pe termen lung si inscrierea la tururi organizate. Platforma este disponibila pe patru continente: Europa, Africa, Asia si America de Sud. Serviciile sunt asigurate prin intermediul dealerilor autorizati BMW Motorrad, iar Moto-Hub Bucuresti devine al 199-lea partener inscris pe platforma.

Este un nou pas intr-o prezenta tot mai sustinuta a BMW Motorrad in Romania, dupa ce luna aprilie anunta extinderea BMW Moto-Hub Bucuresti de la service, la centru complet dedicat al marcii si deschiderea service-ului pentru motociclete la BMW XCARS Mures.

Prin Rent a Ride clientii pot rezerva online motociclete pentru o zi, un week-end, o saptamana sau chiar mai mult. Acestea vor fi preluate de la partenerul BMW Motorrad. Suplimentar, clientii pot solicita si echipamente si accesorii, alaturi de motociclete. Se pot rezerva si tururi speciale organizate de catre aceeasi partneri. Moto-Hub are deja o experienta bogata in acest domeniu cu tururi organizate in Europa, africa si america Latina. in 2021, Moto-Hub va oferta un prim tur prin proiectul Rent a Ride si alte sase direct catre clienti: in Romania (off-road si on-road), Grecia, Maroc si Columbia. Din 2022 se vor adauga tururi si in alte tari: Bulgaria, turcia, serbia, Macedonia, albania, Muntenegru, Croatia, Bosnia-Hertegovina, Portugalia, Franta si inca 2 destinatii surpriza.

In oferta de motociclete disponibile in Romania sunt modele din gama GS – F 850 GS, R 1250 GS si R 1250 GS Adventure, dar si motociclete precum S 1000XR sau R 18. Pachetele de inchiriere sunt disponibile incepand de la 110 euro pentru F 850GS pentru o zi, 330 euro pe weekend sau 630 euro pe saptamana.

Share