Stiri

RS 4 Avant si RS 5 primesc pachetul Audi Competition

De 17 mai 2022No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ;

Atat breakul RS 4, cat si RS 5 (Coupe si Sportback) pot primi din acest moment pachetele Competition si Competition Plus, ce aduc imbunatatiri la nivelul sistemelor de rulare ale masinii. Astfel, suspensia RS sport este ajustabila, fiind livrata din fabrica cu o garda la sol mai mica cu 10 mm fata de modelul standard. Soferul mai poate reduce cu inca 10 mm aceasta valoare, in vreme ce amortizoarele au trei niveluri de reglare. Per ansamblu, Audi anunta ca suspensia ofera un mai bun compromis intre sportivitate si confort.

Ambele pachete Competition aduc cu sine o viteza maxima de 290 km/h si performante de accelerare imbunatatite: RS 4 Avant atinge 100 km/h in 3,9 secunde, iar RS 5 in 3,8 secunde.Si diferentialul quattro sport primeste alte informatii in modul de condus Dynamic, ce a fost recalibrat, la fel ca si softul cutiei de viteze si raportul de transmisie al directiei (1:13,1). 

Din pachetele Competition fac parte anvelopele Pirelli P Zero Corsa, sistem de franare cu discuri de carbon (minus 2 metri la distanta de franare de la 100 km/h) si un nou sistem de evacuare. Pentru scaunele RS se poate opta pentru materialul Dinamica, produs din 45% PET-uri reciclate, lista de echipamente contra-cost mai incluzand jante de 20 de inci si ornamente Glossy Carbon. Farurile Matrix LED, precum si pachetul aerodinamic si estetic cu tuse intunecate sunt standard. 

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373