HighlightStiri

S-a lansat seria limitata Nissan GT-R 50 by Italdesign

De 20 mai 2020No Comments
; ; ; ; ; ; ; ;

Casa italiana Italdesign a prezentat intr-un streaming realizat de la circuitul Tazio Nuvolari din Cervesina, editia limitata Nissan GT-R 50. Aceasta va fi produsa in 50 de unitati,  pentru a sublinia doua aniversari de 50 de ani: a lui GT-R in 2019 si a lui Italdesign in 2018. 

Modelul aniversar este bazat pe GT-R NISMO, fiind echipat cu acelasi motor V6 bi-turbo de 3.8 litri, a carui putere a fost crescuta la 720 CP, iar cuplul la 780 Nm. Designul nu este mult modificat comparativ cu al conceptului prezentat de Italdesign in 2018, elementul in plus fiind un eleron spate activ.

Sunt oferite mai multe versiuni de personalizare cromatica, clientii putand alege dintre personalizari inspirate din istoria modelului GT-R. Deja au fost depuse mai multe depozite pentru rezervarea masinii, pretul anuntandu-se a fi de aproximativ 990.000 euro fara taxe.

“A trebuit sa renuntam la premiera mondiala de la Geneva Motor Show din cauza pandemiei de coronavirus. Acum pot confirma ca livrarea primelor unitati va avea loc la sfarsitul anului in curs si inceputul lui 2021. Nu este o coincidenta ca prezentam masina la circuitul Nuvolari: aici desfasuram uzual testele dinamice necesare aprobarii de tip pentru diferite piete, iar acum suntem pe cale sa il incheiem pe cel al lui GT-R 50”, a declarat Jorg Astalosch, CEO Italdesign.

Share

Leave a Reply

17 − ten =