HighlightStiri

Saloanele Auto de la Paris si Detroit au fost anulate

De 31 martie 2020No Comments

Editiile din acest an ale celor doua mari saloane au fost anulate din cauza pandemiei. Dupa ce prima “victima” a fost Geneva Motor Show, urmata de New York Auto Show si avand in vedere evolutia negativa la nivel global inregistratata in ultima perioada, era de asteptat si aceasta veste. Primii care au anuntat decizia au fost americanii, prin vocea directorului executiv Rod Alberts. Conforma acestuia, este mai importanta sanatatea si siguranta cetatenilor, iar cei care au cumparat deja bilete vor primi inapoi 100 % din contravaloarea acestora.

Salonul parizian, care urma sa aibe loc in octombrie a fost, la randul sau, anulat. Oranizatorii au comunicat ca “In lumina acestei crize medicale fara precedent si a socului economic generat, care a dus la blocarea industriei auto, suntem nevoiti sa anuntam ca nu vom putea desfasura editia 2020 Salonului in formatul sau actual, la Porte de Versailles. Nimic nu va mai fi vreodata la fel, dar trebuie sa invatam din aceasta criza sa devenim flexibili, creativi si mai inventivi ca niciodata.”

De asemenea, Goodwood Festival of Speed, un alt eveniment extrem de popular printre pasionatii domeniului a fost anulat.

Share

Leave a Reply

five × five =