Stiri

Schimbari minore pentru Volkswagen Jetta

De 14 aprilie 2014No Comments

Volkswagen a pregatit o restilizare pentru modelul Jetta ce va fi lansat peste putin timp la salonul auto de la New York.

Construit pe baza celei de-a 5-a generatii Golf, modelul Jetta primeste acum cateva modificari estetice care il aduc mai aproape de stilul Passat, dar si motorizari mai puternice.

La exterior se remarca luminile de zi si stopurile care folosesc tehnologia LED, precum si spoilerul de pe capota portbagajului. Constructorul german spune ca aceasta modificare, impreuna cu schimbarea panourilor de sub masina, ajuta la imbunatatirea aerodinamicii.

In habitaclu schimbarile sunt discrete si se rezuma in principal la introducerea mai multor ornamente cromate, precum si a insertiilor “Piano Black” care orneaza noile guri de ventilatie.

O data cu lansarea versiuni restilizate, modelele Jetta destinate pietei americane vor puta fi echipate cu sisteme de siguranta ce detecteaza masinile din unghiul mort si avertizeaza soferul in cazul unui impact frontal sau la manevrele de parcare cu spatele (rear cross-traffic alert).

Gama de motoare ramane neschimbata, cu exceptia propulsotului TDI de doi litri care produce acum cu 10 CP mai mult, ajungand la un total de 150 CP.

{gallery}Volkswagen Jetta Facelift{/gallery}

http://www.youtube.com/watch?v=j2eblY6u1XI

Share

Leave a Reply

15 + 17 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373