Stiri

Schumacher a inceput sa respire fara aparate

De 7 martie 2014No Comments

Michael Schumacher a inceput sa respire fara ajutorul aparatelor, dar se afla in continuare in coma, informeaza cotidianul italian Gazzetta dello Sport. Septuplul campion mondial a fost mutat intr-o rezzerva speciala a spitalului din Grenoble, Franta, unde au acces doar familia si apropiatii sai.

Jean Todt si Ross Brawn, oamenii de care se leaga palmaresul extraordinar al pilotului german in Formula 1, vin frecvent la spital si ii vorbesc pacientului. Informatiile aparute in presa arata ca Totd ii vorbeste in engleza, ca pe vremea cand era team manager la Ferrari, iar Brawn ii pune comunicatii radio din cursele de F1.

Incercarile lor sunt menite sa stimuleze creierul lui Schumacher. Totul se desfasoara la indicatiile medicilor care spun ca pacientul trebuie sa auda voci cunoscute, pentru a avea vreo sansa sa se mai trezeasca.

Michalei Schumacher, in varsta de 45 de ani, a suferit un banal accident la schi in 29 decembrie 2013. De atunci, fostul pilot din Formula 1 se afla in coma. 

Share

Leave a Reply

twelve + 3 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373