Motorsport

Schumacher avertizeaza Ferrari: Mix-ul Alonso-Kimi este exploziv

De 17 septembrie 2013No Comments

Prin contractarea lui Kimi Raikkonen, Ferrari a renuntat la politica pe care a avut-o in ultimele decenii, aceea de a avea un pilot principal si unul secundar.

Nimeni din spatiul public nu stie ce prevede contractul lui Raikkonen, insa e greu de crezut ca finlandezul, campion mondial cu Ferrari in 2007, sa accepte un rol secundar fata de Fernando Alonso. Michael Schumacher, cel mai mare pilot pe care Ferrari l-a avut, si-a exprimat pozitia spunand ca aceasta combinatie poate fi cu adevarat exploziva.

Schumacher, rival atat cu Raikkonen cat si cu Alonso in ultima sa perioada la Ferrari, a spus ca cei doi piloti de mare valoare pot aduce un plus clar echipei dar va fi dificil de gestionat relatia dintre ei. Septuplul campion mondial a continuat: „Pentru fani si pentru spectacolul competitiei va fi senzational. Eu abia astept sa ma uit. ” 

Stefano Domenicali, team-managerul Ferrari, a raspunsul celor sceptici spunand ca duo-ul Raikkonen-Alonso reprezinta cea mai buna combinatie pe care o poti avea in acest moment in Formula 1. 

Share

Leave a Reply

eleven + six =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373