Stiri

Schumacher da semne de revenire

De 4 aprilie 2014No Comments

Evolutie neasteptata in cazul pacientului Michael Schumacher. Septuplul campion german ar fi aratat cateva momente de constienta, spune agentul marelui campion, Sabine Kehm. Sabine a oferit o scurta declaratie de presa in care a precizat ca pacientul face progrese iar cei din jurul lui raman increzatori.

 Este prima data dupa cateva luni de coma cand Schumacher arata semnele unui progres medical. Germanul de 45 de ani a suferit, la sfarsitul anului trecut, un banal accident la schi in urma caruia a suferit doua operatii pe creier.

Dupa aceste proceduri medicale, medicii francezi ai spitalului din Grenoble au incercat sa-l trezeasca din coma, insa nu au avut succes.

Managerul legendarului pilot de Formula 1 a multumit inca o data celor care se gandesc si sunt aproape de Michael Schumacher, cerand intelegere pentru faptul ca familia nu doreste sa dea deocamdata mai multe detalii.  

Share

Leave a Reply

11 − nine =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373