Stiri

Schumacher deschide ochii si raspunde la voci

De 7 aprilie 2014No Comments

Michael Schumacher a deschis ochii si raspunde la vocile pe care le aude, conform ultimelor rapoarte venite din presa straina.

Sabine Kehm, managerul septuplului campion mondial din Formula 1, a oferit doar o singura declaratie oficiala privind starea pacientului: “are momente de cunostinta si trezire”.

Stirea a inveselit paddock Formulei 1 din Bahraion dupa mai bine de trei luni de cand legendarul pilot german se afla in coma, fara mari sperante de revenire.

Jean Alesi, un prieten apropiat al familiei Schumacher, a facut mai multe vizite la spital si s-a aratat mult mai optimist in ultimele zile. “Mai demult raspunde doar la dureri, dar puteau fi reactii incotrolabile ale corpului. In timpul ultimei mele vizite, am realizat ca ceva a inceput sa se schimbe. Am simtit o eliberare in starea familiei si o bucurie mare pentru cum au evoluat lucrurile. Este fabulos, dar si asa e un drum lung pana la revenirea completa”, a mai declarat fostul mare pilot francez. 

Si Felipe Massa, fost coiechiper si prieten al lui Schumi, a cofirmat ca germanul  raspunde la voci si a declarat ca va continua sa se roage pentru el. 

Share

Leave a Reply

four × one =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373