Motorsport

Schumacher nu regreta retragerea din Formula 1

De 14 iunie 2013No Comments

Michael Schumacher, septuplu campion mondial in Formula 1, insista sa declare ca nu a regretat niciun moment retragerea sa din Formula 1. La sfarsitului unei perioade de 3 ani, survenite in urma primei sale retrageri, germanul de 44 de ani nu a reusit sa-si imbunatateasca cu mult palmaresul si a fost nevoit sa lase locul la Mercedes mult mai tanarului Lewis Hamilton.

Din acest motiv, Schumacher crede ca a facut tot ce era mai bine. „Daca exista perspectiva unei sanse de a lupta la titlul mondial, poate as fi avut o alta decizie. Dar sunt foarte fericit si asa, sunt un comentator privat de curse la TV, chiar pe canapeaua mea, iar audienta este sotia mea Corina”. Mai mult, pilotul german a dezvaluit ca sunt cativa oameni la Ferrari si Mercedes care l-au tinut in priza in acest sport si a recunoscut ca dupa retragere a mai pus cateva kilograme pe el.

Cu toate acestea, Schumacher a incaput recent intr-un cockpit Mercedes F1, care a defilat pe circuitul de la Nurburgring. „Nu cred ca a fost ultima oara cand am luat loc intr-o Sageata Argintie”, a incheiat neamtul.

Share

Leave a Reply

sixteen + twenty =