Stiri

Scudo revine in oferta Fiat

De 18 decembrie 2021No Comments
; ; ; ; ; ; ;

Noua generatie Scudo este produsa pe platforma EMP2 a Grupului Stellantis, avand colegi gemeni pe Citroen Jumpy, Peugeot Expert si Opel Vivaro. Italienii au prezentat atat versiunea de marfa, cat si pe cea pentru pasageri, cu pana la 9 locuri. De asemenea, utilitara propune si o caroserie cu un al doilea rand de 3 scaune si compartiment de marfa in spate. Noul Fiat Ducato poate fi oferit inclusiv in varianta full electric, cu baterii de 50 sau 75 kWh si motor de 136 CP, autonomia maxima ajungand la 330 km. Se poate incarca si la statii de putere mare (pana la 100 kW), caz in care sunt necesare 45 de minute pentru a reface pana la 80% din capacitatea bateriei.

Restul motorizarilor disponibile sunt diesel, respectiv 1.5 litri in versiuni de 102 CP si 120 CP cu transmisie manuala cu sase trepte, respectiv 2.0 litri, de 145 CP si 177, cu transmisii manuale si automate. In functie de ampatament, Fiat Scudo propune trei versiuni de volum de incarcare, de 4.6, 5.3 si 6.1 mc, sarcina utila de 1 tona si capacitate de remorcare tot de 1 tona. De asemenea, sistemul Moduwork transforma scaunul pasagerului intr-un post de lucru si extinde lungimea de incarcare pana la un maxim de 4 metri (in cazul versiunii Maxi).

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373