Stiri

Sculptura Porsche de la Goodwood

De 12 iulie 2013No Comments

Porsche a dezvaluit, in cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood, desfasurat anual in Marea Britanie, o sculptura gigantica dedicata celor 50 de ani ai modelului Porsche 911.

Intitulata Porsche 911 Sculpture, opera este amplasata in fata Casei Goodwood si infatiseaza trei modele 911 care stau la o inaltime semnificativa in aer si sunt sprijinite de o structura uriasa. Porsche va avea o prezenta semnificativa in acest an la Festivalul Vitezei si se va axa in principal pe istoria lui 911.

Drept urmare, toate generatiile vor fi expuse iar cateva dintre masini vor fi conduse de piloti precum Hans-Joachim Stuck, Jörg Bergmeister, Richard Attwood si Vic Elford. Alaturi de ele vor mai lua loc o serie de modele istorice cum ar fi 936 Spyder, 935/78 ‘Moby Dick’ sau masina de curse 917/30 Can-Am.  Cu aceasta ocazie, brandul german va lansa pe piata din Regatul Unit modelele 911 GT3 si 911 Carrera 4S.

Share

Leave a Reply

eleven + nine =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373