ElectricStiri

Scuterul electric BMW CE 04 se va vinde in Romania

De 12 iulie 2021No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ;

BMW CE 04 deschide un nou capitol in mobilitatea urbana pe doua roti. Cu sistemul de propulsie electric, designul de avangarda si solutiile inovatoare de conectivitate, noul scuter imbina functiile de transport si comunicare pentru o mobilitate complet noua in mediul urban.

Putere maxima de 42 CP ii asigura un sprint de la 0 la 50 km/h in doar 2,6 secunde. Pentru  clasa de autovehicule L3e-A1 cu putere redusa, este disponibila o putere de actionare de 31 CP. Viteza maxima a ambelor versiuni este limitata la 120 km/h.

Noul scuter electric are o baterie de 8,9 kWh, oferind o autonomie de aproximativ 130 de kilometri (100 km pentru versiunea cu putere redusa). Are un motor electric cu magnet permanent, montat in cadru intre baterie si roata spate, asa cum este utilizat intr-o forma similara la automobilele BMW, preum 225xe Active Tourer. Bateria litiu-ion este incarcata folosind dispozitivul de incarcare integrat, fie la o priza obisnuita de uz casnic, la un panou (wallbox) sau la o statie de incarcare publica.

Cand bateria este complet descarcata, timpul de incarcare este de 4 ore si 20 de minute. Cu incarcatorul rapid disponibil optional, cu o putere de pana la 6,9 kW (2,3 kW este nivelul standard), timpul de incarcare este redus la doar 1 ora si 40 de minute cand bateria este complet descarcata.

BMW CE 04 dispune standard de trei moduri de condus: „ECO”, „Rain” si „Road„. De asemenea, ca optiune din fabrica este disponibil si modul suplimentar „Dynamic”, ce permite scuterului sa accelereze intr-un ritm si mai rapid.

in echiparea standard este prevazut cu un ecran color TFT de 10,25 inci, cu navigatie si conectivitate integrate, ceea ce inseamna ca nu mai este  nevoie de afisaj suplimentar. Atat farul (pentru ambele faze), cat si stopul folosesc tehnilogia LED, iar din punct de vedere al personalizarii, CE 04 propune multe elemente interesante, precum culoarea Magellan Grey metalizat suplimentata cu un scaun negru/portocaliu, un deflector portocaliu de vant si diverse elemente grafice.

“Este primul autovehicul electric BMW Motorrad pe care urmeaza sa il comercializam prin reteaua de dealeri din Romania. Beneficiind de programul Rabla, acest scuter va ajunge intr-o zona de pret sub 9.500 EUR cu TVA inclus. Suntem deja in pregatirea unui produs financiar 3asyride care sa faciliteze achizitionarea CE 04. Suntem siguri ca acest model avangardist ca va avea succes.” a declarat Ionut Batu, manager BMW Motorrad pentru Romania si Bulgaria.

Share