Special

Se pregateste o noua inovatie auto: interiorul isi va putea schimba culorile

De 11 august 2014No Comments

Atunci cand vine vorba despre alegerea unei noi masini, unul dintre citeriile de baza este culoarea.  Si nu exista o discriminare intre culoarea de exterior si cea de la interior.

Moda personalizarii din industria auto a transformat culoarea interiorului intr-o pretentie mult mai bine pozitionata acum in topul criteriilor impuse de clienti decat era acum un deceniu, spre exemplu.

Culoarea interiorului, adica a locului unde proprietarul isi va petrece cel mai mult timp cu masina sa, trebuie aleasa cu mare grija,  pentru a se asorta atat estetic cat si practic cu nazuintele clientului.

Acest lucru nu va mai fi o problema definitiva deoarece Johnson Controls, un furnizor de componente, lucreaza la o suprafata pentru interior care permite schimbarea culorii in functie de dorinta si cheful posesorului. Cu alte cuvinte, clientii isi vor putea asorta interiorul masinii cu dispozitia lor din fiecare zi, hainele sau pur si simplu dupa placerea lor.

Acest lucru nu este usor de facut cand lucrezi cu suprafetele obisnuite existente in cabina unui automobil, insa Johnson Controls doreste sa o faca punand la punct un sistem complex de lumini ambientale. Proiectul va fi unul global si este dezvoltat la trei centre de cercetare si dezvoltare din Germania, China si SUA. 

Share

Leave a Reply

three + 16 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373