Stiri

Seat a prezentat noul SUV Arona

De 27 iunie 2017No Comments
;;;;;;

In cadrul unui eveniment special sustinut la Barcelona, Seat a prezentat oficial noul crossover compact Arona, model pozitionat sub SUV-ul Ateca.

Seat Arona vine cu o grila in forma de trapez flancata de blocurile optice triunghiulare prevazute cu LED-uri, guri de aerisire generoase, o bara frontala proeminenta si scut cu accente care imita aluminiu.

Cu o schema in doua culori la exterior, noul Arona se evidentiaz prin linia zvelta a acoperisului prevazut cu bare de amarare si micul eleron spate. Interiorul se remarc a prin volanul in trei spite, acceentele metalice si are un desen al cockpit-ului orientat catre sofer. Printre dotarile speciale se numara incarcator wireless pentru telefon, camera pentru mersul cu spatele si display-ul de 8 inch.

Linia de motorizari cuprinde propulsorul de 1.0 litru TSI in trei cilindri disponibil in doua variante, cu 95 si 115 cai putere sau versiunea de top Arona FR cu motor de 2.0 litri si 150 cai putere. Partea diesel-ului este asigurata de variantele propulsorului 1.6 TDI.

Share

Leave a Reply

seven + fourteen =