Stiri

Seat are un nou sef

De 18 aprilie 2013No Comments

Volkswagen a decis ca este nevoie de suflu nou in fruntea marcii Seat si l-a inlocuit pe actualul presedinte cu Juergen Stackmann.
Grupul Volkswagen l-a desemnat pe Juergen Stackmann drept noul presedinte al marcii Seat.

Fostul executiv din cadrul companiei Ford il v-a inlocui pe James Muir, care la randul sau a primit o functie de management in cadrul imperiului VW.

Stackmann a fost pana acum responsabil cu departamentul de vanzari din cadrul celui mai mare producator auto european, o functie indeplinita cu succes avand in vedere rezultatele foarte bune inregistrate de grupul VW.

Venirea la Seat ii va da dureri de cap lui Stackmann, deoarece problemele financiare ale marcii iberice sunt mai mult decat grave. Fostul presedinte, James Muir, a declarat recent ca Seat trebuie sa-si dubleze vanzarile pentru a supravietui.

Chiar daca vanzarile de anul acesta prezinta un trend ascendent, sunt foarte multe pareri sceptice cu privire la o eventuala reusita din partea Seat. 

Share

Leave a Reply

18 + 3 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373