Stiri

Seat creste puterea lui Leon Cupra la 290 cai

De 8 septembrie 2015No Comments
; ; ; ; ;

leon-cupra-1

Seat a decis sa ridice si mai mult stacheta pe segmentul hot-hatchurilor si a prezentat, cu cateva zile inainte de deschiderea Salonului Auto de la Frankfurt, o versiune imbunatatita a modelului de performanta Leon Cupra.

Mai precis, inginerii Seat au adaugat un plus de 10 cai putere motorului lui Cupra, ajungandu-se acum la un total de 290 de cai. Merita reamintit ca Leon Cupra beneficiaza de un motor 2.0 turbo care beneficiaza de un cupla maxim de 350 Nm, realizabil intre 1.700 si 5.800 rpm.

In materie de performanta, noul Seat Leon Cupra va putea alerga prima suta in 5,8 secunde in varianta cu cutie manuala si 5,7 secunde pentru varianta DSG. In afara plusului de putere, Leon Cupra va beneficia si de o noua evacuare, mult mai rafinata.

Nu vor lispsi de la capitolul dotari diferentialul blocabil de pe fata, sistemul dinamic de control al sasiului, profilul special Cupra Driver, LED-urile, Alcantara sau touchscreen-ul de 6,5 inch. Seat nu a anuntat inca cand va aparea in showroom-uri versiunea usor imbunatatita a modelului sau de performanta.

Share

Leave a Reply

19 − 7 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373