Stiri

Seat lanseaza editia limitata “Mii by Mango”

De 22 ianuarie 2014No Comments

Constructorul spaniol s-a aliat cu retailer-ul de imbracaminte Mango pentru a da ceva mai multa pasiune mezinului gamei, Mii.

Din exterior noul model este foarte usor de recunoscut gratie culorii “Glam Beige” creata special pentru el si a jantelor de 15” vopsite gri inchis. Bineinteles, insemnele „Mii by Mango” nu lipsesc nici de pe hayon si nici de pe montantii B.

Interiorul este dominat de tapiteria din piele care are conturul realizat din aceeasi culoare ca si exteriorul, in timp ce insertiile gri de pe fetele usilor si plansa de bord au acelasi efect ca si jantele gri de 15”. Pentru a completa pachetul, pragurile si covorasele sunt concepute special, iar ca sa fie cat se poate de clar ca masina este destinata femeilor, parasolarul din dreptul soferului este prevazut cu o oglinda iar clapa de deschidere a torpedoului are o agatatoare pentru poseta.

Seat lanseaza cu aceasta ocazie o competitie on-line care va raspati creativitatea fanilor, prima mie de exemplare Mii by Mango urmand sa fie livrata cu trei dotari suplimentare, o umbrela o geanta si inca un accesoriu care va fi ales la sfarsitul competitiei.

{gallery}Seat Mii by Mango{/gallery}

Share

Leave a Reply

19 − sixteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373