HighlightStiri

SEAT va intra pe piata moto prin lansarea unui eScooter full electric

De 6 noiembrie 2019No Comments

Conceptul va fi prezentat pe 19 noiembrie la Barcelona, cu ocazia Congresului Smart City Expo World. SEAT va lansa in 2020 versiunea de serie a acestui scooter electric, care va fi echivalent cu o motorizare conventionala de 125 cmc. Barcelona este orasul european care are cele mai multe motociclete pe cap de locuitor si o traditiei foarte lunga in mobilitatea pe doua roti. Din acest motiv, SEAT dezvolta noul eScooter in colaborare cu producatorul catalan de motociclete electrice Silence, ce are sediul chiar in Barcelona.

Scooterul va fi disponibil pentru vanzare atat catre clientii privati, cat si catre serviciile de sharing. De altfel, SEAT are un program foarte ambitios in ceea ce priveste mobilitatea urbana. In acest sens, ofera deja servicii de carsharing prin aplicatia Respiro si vinde asa numitul eXS KickScooter, powerd by Segway, care este disponibil pentru serviciile de sharing prin start-up-ul UFO.

In plus, a prezentat recent conceptul SEAT Minimo, un vehicul 100% electric, ce combina elemente atat de la un automoil, cat si de la o motocicleta.

Share

Leave a Reply

one × 5 =