Stiri

Sebastian Vettel primeste primul Infiniti FX Vettel Edition

De 3 iulie 2013No Comments

Demarat cu aproape doi ani in urma, proiectul celor de la Infiniti de a realiza un SUV performant cu sprijinul lui Sebastian Vettel are, in sfarsit, un final.

Primul exemplar Infiniti FX Vettel Edition a fost livrat, evident, directorului de performanta al companiei, Sebastian Vettel.

Dezvoltarea „super SUV-ului” a inceput in 2011 cu prezentarea conceptului FX Vettel Edition la salonul auto de la Frankfurt. S-a pornit de la modelul FX50, care a fost setat de Vettel in persoana pentru a fi transformat intr-o „bestie”.

„Sunt mandru ca detin modelul la dezvoltarea caruia am ajutat”, a declarat Vettel. „Are performante excelente, o stabilitate foarte buna si se potriveste perfect in viata mea de zi cu zi. Infinitti FX este placut la condus si imi place faptul ca este unic.Sunt sigur ca multi alti proprietari Infiniti vor simti acelasi lucru.”

Infiniti planuieste sa construiasca modelul FX Vettel Edition intr-o serie limitata la 150 de exemplare, care va asigura exclusivitatea necesara celor care sunt dispusi sa plateasca 120 de euro pentru un exemplar.

Share

Leave a Reply

seven − 2 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373