Stiri

Seful Aston Martin sugereaza o surpriza la Salonul Auto de la Geneva

De 27 februarie 2018No Comments

Andy Palmer, CEO Aston Martin, a sugerat ca marca britanica pregateste un model surpriza pentru Salonul Auto de la Geneva.

Fara sa ofere detalii, Andy Palmer spune ca editia din acest an de la Geneva se va dovedi una speciala pentru Aston Martin, iar publicul va putea experiementa una-doua surprize. Orice ar insemna asta, merita sa reamintim ca Aston Martin lucreaza la noi modele precum Vanquish, Valkyrie sau RapidE, la primul crossover din gama sa si la un rival pentru Ferrari 488 GTB. Drept urmare, exista o plaja larga de posibilitati pentru posibila surpriza promisa de Andy Palmer.

Zvonurile aparute pe marginea acestei chestiuni merg pe mana noului Vanquish, un model cu motor V12 de 5.2 litri si 700 cai putere, despre care compania britanica spune ca va concura cu Ferrari 812 Superfast.  Sansele aparitiei lui RapidE la Geneva sunt limitate, in conditiile in care compania engleza a spus in trecut ca acest model va aparea intr-o editie limitata in 2019.

Desigur, mai exista si alte posibilitati precum Vantage Roadster, insa toate acestea nu pot fi inscrise la capitolul surprize. E posibil ca Aston Martin sa prezinta, totusi, un model sau concept la care nimeni nu s-a gandit.

Share

Leave a Reply

twenty − 10 =