Stiri

Seful diviziei de performanta Hyundai N critica BMW M

Divizia de performanta Hyundai N accelereaza intrarea pe segmentul de vehicule sport prin lansarile modelelor i30 N si Veloster N.

Mai mult, brandul de inalta performanta a inceput lucrul la i30 N Fastback, deocamdata disponibil in varianta de prototip pentru testele interne. Albert Biermann, seful diviziei Huyndai N, spune ca pe langa aceste modele, se lucreaza si la cateva idei care ar putea genera, in timp, un prim model sport de sine statator.

Mai exact, Albert Biermann puncteaza ca divizia N ar putea scoate un model care sa nu fie bazat pe un Hyundai, punctand ca acest lucru va fi o chestiune de 3-4 ani. Biermann, fostul sef al BMW M, a tinut sa critice fostul sau angajator, spunand ca acum emblema M ajunge pe orice model BMW, iar atunci cand lucra pentru divizia de performanta a marcii bavareze era o adevarata lupta pentru a primi unda verde pe un nou model.

Seful diviziei N de la Hyundai recunoaste ca in acest moment nu e cazul pentru un model sport de sine statator, gama sport avand nevoie de ceva timp pentru a se aseza pe piata.

Share

Leave a Reply

twenty − thirteen =