Stiri

Seful Lamborghini confirma productia SUV-ului Urus

De 25 septembrie 2013No Comments

Stephan Winkelmann, CEO Lamborghini, a confirmat producerea SUV-ului Urus. Primul om din conducerea Lamborghini a oferit, in cadrul unui interviu acordat Automotive News, cateva detalii despre versiunea de productie a conceptului Urus, primul crossover din istoria marcii italiene de supercaruri.

Lucram la el si va veni, ceea ce va fi un lucru bun pentru brand. In acest moment nu pot spune prea mult, dar cu cat ne vom apropia de lansare, vom dezvalui mai multe”, a spus Winkelmann.

Lamborghini nu a informat oficial primerea undei verzi la productia lui Urus, insa spusele CEO-ului companiei reprezinta o asigurare solida in acest sens. Rupert Stadler, CEO Audi, marca care detine Lamborghini, a spus anterior ca SUV-ul va fi produs si va ajunge pe piata in 2017.  

Primul SUV Lamborghini va fi produs pe platforma MLB EVO si va imparti aceleasi caracteristici cu Audi Q7, Bentley Falcon sau Porsche Cayenne. Sub capota, italienii vor pregati un motor biturbo V8 care va lucra in paralele cu un sistem de propulsie hibrid plug-in iar din punct de vedere estetic, Urus va avea o identitate proprie.  

Share

Leave a Reply

3 × two =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373