Stiri

Seful Porsche vrea o gama cu 7 modele

De 9 aprilie 2013No Comments

Matthias Müller, CEO Porsche, a dezvaluit ca doreste sapte modele in gama. Seful producatorului german a spus ca un saptelea model este ideal pentru ca ciclul de viata al unui model este de obicei de sapte ani, lucru care ar permite companiei o noua lansare in fiecare an.

Müller a precizat ca al saselea model ar putea fi o masina sport pozitionata intre 911 si 918 Spyder iar cel de-al saptelea va fi o versiune mai mica a lui Panamera. In acelasi timp, inaltul oficial Porsche a sugerat ca exista ideea construirii unui supercar, dar a exclus posibilitatea unui model 960 de inalta performanta, spunand ca Porsche nu se grabeste sa faca un proiect imediat dupa altul.

De asemenea, Muller a tinut sa precizeze ca marca pe care o conduce va acorda o atentie desavarsita tehnologiei plug-in hybrid. Vizavi de acest lucru, asa numitul sistem E-Hybrid va debuta anul viitor pe modelul Panamera si in viitor pe Macan si chiar Cayenne.

In ceea ce priveste noul Macan, CEO-ul Porsche a respins ideea ca ar fi un Audi Q5 cu sigla de Porsche. El a explicat ca performanta inseamna componente si nu platforme. Macan va dispune de o suspensie modificata, fata de Audi Q5, o pozitie mai coborata la volan si de motoare Porsche.

Robert Gherghe

robert@voom.ro

Share

Leave a Reply

9 − 6 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373